Annonsørinnhold

Cathrine Mikkelsen, kundeansvarlig i Skanska

Skanska kickstarter nabolaget på Borgen

To år før alle er på plass i sine nye hjem på Borgen på Løren, inviterte Skanska kundene på fest sammen med sine nye naboer.

Byggearbeidene pågår for fullt på Løren, der Skanskas nye og familievennlige boligprosjekt Borgen tar form. De første flyttelassene dukker opp før jul, mens de siste kjøperne overtar boligene først i 2025.

Men som en kundeorientert eiendomsutvikler, har Skanska bomiljøet svært høyt på prioriteringslista. Derfor inviterte Skanska Eiendomsutvikling nylig kjøperne til en sosial happening på Løren for å bli bedre kjent med hverandre og det nye nabolaget.

Skanska har koblet inn innovatørene i Heime som partner, og beboerne kan bruke denne appen som en brukervennlig og praktisk nabolagsplattform for felles arrangementer og tjenester. Appen gjør det enkelt å arrangere fotballkvelder, playdates for ungene, spørre naboen om en tjeneste, dele verktøy, sportsutstyr, eller finne noen du for eksempel kan spille sjakk med.

– Heime er løsning som hjelper oss å etablere et godt nabolag, på en moderne og enklere måte, og dette er en naturlig match for et prosjekt som Borgen, der vi helt fra start har vært opptatt av fellesskapsløsninger, sier Cathrine Mikkelsen, kundeansvarlig for Borgen.

Boligprosjektet er utviklet av og for småbarnsforeldre, med mange praktiske løsninger for å gjøre hverdagen enklere: Et spennende innendørs lekerom, komplett med sofagruppe og kaffemaskin for foreldrene. Romslig, inngjerdet og trygt lekeområde mellom byggene, og en stor felles park som grenser til Borgen med egen skaterampe.

Et eget, avkjølt pick-up point for dagligvarer du bestiller online er enda et eksempel beboerne vil sette pris på om de ikke rekker hjem før en stund etter at varene er levert.

Les mer om Borgen på boiborgen.no og se våre andre prosjekter på bolig.skanska.no



Powered by Labrador CMS