START: BundeBygg skal bygge de 124 første leilighetene på Jessheim Sør i Ullensaker kommune.
START: BundeBygg skal bygge de 124 første leilighetene på Jessheim Sør i Ullensaker kommune.

Skal starte på Jessheim Sør

Conceptor Bolig valgte BundeBygg som entreprenør for første byggetrinn på Jessheim Sør i Ullensaker kommune.

Publisert Sist oppdatert

Første byggetrinn består av i alt 124 leiligheter hvor 56 allerede er solgt. Det skal også bygges en stor næringsdel med plass til blant annet REMA 1000. Totalt skal det bygges opp mot 800 leiligheter på området de neste årene, ifølge en pressemelding.

– Vi er glad og stolt over å ha blitt valgt som entreprenør. Vi ønsker å vokse i regionen og Jessheim Sør kommer til å bli et symbolprosjekt på utbyggingen av Jessheim-området, sier administrerende direktør Ole Kristian Berg i BundeBygg.

LES OGSÅ: Utbyggerne legger 300 millioner på bordet til ny vei

– Jessheim Sør blir en ny spennende bydel og innfallsport til Jessheim som sakte men sikker vil skride frem når byggingen nå tar til i løpet av høsten, sier prosjektleder Stig Ø. Kvarsnes i Conceptor Bolig.

Han har stor tro på vekst i Ullensaker, med Jessheim og Gardermoen som satsningsområde. På Jessheim Sør skal det bygges 70.000 kvadratmeter bolig, 3.000 kvadratmeter detaljhandel og 10.000 kvadratmeter plasskrevende handel som treningssenter og dyreklinikk. Prosjektet er tegnet av TAG Arkitekter.

LES OGSÅ: Kommunen selger store boligtomter

Første byggetrinn er to blokker på fem og seks etasjer, 124 leiligheter fordelt på ett-, to-, og treroms. Prisene begynner på 1,5 millioner kroner.

– Felles for alle er praktiske og arealeffektive planløsninger, egen uteplass og bod, samt mulighet for parkeringsplass i kjeller med lader til elbil. Det første bygget ble utsolgt på rekordtid. Jessheim Sør er det mest spennende som har skjedd i Ullensaker på mange år, sier Jonas Mjåvatn fra Eiendomsmegler1.