Karriere:

NY JOBB: Silje Strøm
NY JOBB: Silje Strøm

Silje Strøm går til Fredensborg

Hun kommer fra jobben som kommunikasjons- og markedsdirektør i Ferd Eiendom.

Publisert

Fredensborg Fritid har ansatt Silje Strøm som destinasjonsutvikler. Hun starter i sin nye jobb 21. mars ifølge en pressemelding.

- Silje har bred og relevant erfaring fra eiendomsbransjen. Jeg er svært fornøyd med å få henne med på laget, og hun blir en viktig del av ledergruppen vår, sier daglig leder Håkon Arnstorp i Fredensborg Fritid.

Strøm har jobbet nesten ni år for Ferd Eiendom og like lenge for Urbanium. Her var hun blant annet sentral i utviklingen av 1.000 boliger til sluttkunde og i den kommersielle utviklingen av Sørenga. Hun har også fem års erfaring fra Oslo kommune og boligsosiale støtteordninger og har en mastergrad i eiendomsutvikling og forvaltning fra NTNU.

Bredere utvikling

Fredensborg Fritid er etablert blant annet på Turufjell, Geilo, Norefjell og i Kragerø. Felles for alle prosjektene, er det at selskapet satser tungt på destinasjonsutvikling - ikke kun fritidsboligutvikling.

- Jeg ønsker nå å bruke bredden i kompetansen min inn mot destinasjonsutvikling. Dette byr på lokale muligheter og utfordringer, hvor bærekraftperspektivet blir satt inn i en annen kontekst enn ved byutvikling, sier Strøm.

Powered by Labrador CMS