NYTT LAG: Katharina Hernæs har fått med seg Alexander Berntsen, Servete Tabaku og Tobias Junge til Selvaag By.

Selvaag By med to nye ansettelser

Tobias Junge er ansatt som ny CFO i Selvaag By og får med seg Servete Tabaku som ny økonomi- og regnskapssjef i selskapet.

Publisert

– Vårt mål er en betraktelig økning i både leieinntekter og i selve eiendomsverdiene, sier Tobias Junge.

Han er utdannet siviløkonom fra Universität zu Köln i Tyskland og McGill University i Canada og har bred og internasjonal erfaring innen finans, kapitalmarkeder og forretningsutvikling Junge har også bakgrunn fra eiendoms- og shippingbransjen. Siden Junge nylig begynte i Selvaag By, har han jobbet med refinansiering og restrukturering av konsernet.

– Vi rigger for videre vekst, blant annet ved å igangsette utvikling av Fjellhuset, samt løfte SNØ ut under et eget holdingselskap, fortsetter han.

Selvaag By AS har også ansatt Servete Tabaku som ny økonomi- og regnskapssjef. Hun er utdannet revisor fra Handelshøyskolen BI og kommer fra stillingen som Head of Finance i Fredensborgkonsernet. Tabaku har bakgrunn fra eiendomsbransjen med over 14 års erfaring som revisor i BDO og Business Manager i Eiendomshuset Malling & Co.

Adm. direktør i Selvaag By, Katharina Hernæs, forteller at de nå er åtte personer som jobber med destinasjonsutvikling i Snøbyen.

Snøbyens visjon er å skape en attraktiv bydel med tydelig profil og satsing innen aktivt næringsliv, idrett, helse og kultur for besøkende, beboere og leietakere.

– Nå lader vi opp til å bli en attraktiv investeringspartner og vi rigger nå til for vekst, sier Hernæs.

Tidligere er det blitt kjent at Selvaag By har ansatt Alexander Berntsen som leder for byutvikling og utleie i Selvaag By, med hovedfokus på Snøbyen.

Powered by Labrador CMS