BAKKEPLAN: Handelsarealene er på bakkeplan.
BAKKEPLAN: Handelsarealene er på bakkeplan.

Selger handelslokaler i tettsted i vekst

Selgerne av tre eiendommer med handelslokaler på bakkeplan og leiligheter og kontorareal i andre etasjer håper å oppnå 119 millioner kroner.

Publisert

– Noe av det som er interessant med denne eiendommen, er at veksten i Sande er stor. Asko og flere bedrifter etablerer seg, samtidig som det er en enorm boligutvikling. Sandes vekst gir et større næringsgrunnlag for de som driver forretninger i Sande sentrum, sier Knut Holter i Eiendomssenteret.

Han er megler for de tre eiendommene, som har et samlet areal på 5.700 kvadratmeter. Prisantydning er 119 millioner kroner og det er tre aksjeselskaper med samme eiere (JIL Invest og AKL Invest) som er selger. Eiendommene har handelsarealer i første etasje, seks leiligheter og noe kontorareal i andre etasje. Kontorarealene kan bygges om til leiligheter.

– Vi har hatt interesse, men sommeren kom litt brått på, så nå har vi tatt opp igjen diskusjonene, sier Holter.

Eiendommene har adressene Revåveien 8A, 8B, 10, 12, 14, 16A, 16B, Revåveien 18 og 20 og Fila 8B, 8C og 8D. De ble oppført i 1990.

– Flere av leietakerne har vært med siden byggene ble oppført. De har hatt femårskontrakter, som er blitt fornyet gang på gang, sier Holter.

Powered by Labrador CMS