FORNØYD: CEO Fabian Søbak i Self Storage Group er fornøyd med utviklingen i selskapet, som nå kjøpes opp.
FORNØYD: CEO Fabian Søbak i Self Storage Group er fornøyd med utviklingen i selskapet, som nå kjøpes opp.

Svensker med bud på Self Storage Group

Svenske C Storage har lagt inn bud på minilagerselskapet Self Storage Group på 40 kroner aksjen.

Publisert Sist oppdatert

Budet gjennomføres formelt av C Storage Holdco, et datterselskap av C Storage, som eies av Teachers Insurance and Annuity Association Inc (TIAA) og forvaltes av Nuveen Asset Management Europa. Arctic Securities har vært rådgiver for T-C Storage HoldCo (TIAA) i salgsprosessen med SSG.

Budet er et kontantbud på 40 kroner per aksje, noe som priser Self Storage Group til 3,79 milliarder kroner. Det innebærer en premie på 66,7 prosent sammenlignet med sluttkurs tirsdag. Styret i Self Storage Group anbefaler budet og budgiver har allerede fått aksept fra aksjonærer som sitter på 70 prosent av aksjene i selskapet.

TIAA er en av de store eierne av minilager i Europa og har vært i sektoren i over 20 år. TIAA mener Self Storage Groups dominerende posisjon i det norske markedet sammen med C Storages svenske virksomhet vil kunne gi en unik nordisk plattform med ledende markedsposisjoner i Norge og Sverige.

– Etter å ha vært med på å grunnlegge OK minilager i 2009, da vi så en unik markedsmulighet innenfor minilager i Norden, er jeg veldig stolt av selskapets og teamets resultater, sier CEO Fabian Søbak i Self Storage Group (SSG).

Han er trygg på at den nye eieren vil bli en god eier for selskapet. Self Storage Group er bygd opp gjennom kjøp av City-Self Storage, Eurobox, Dit Pulterkammer og flere andre mindre minilagervirksomheter.

Powered by Labrador CMS