UTVIDER: Tore Vassvik, økonomisjef i Hellvik Gruppen, Svein Olav Aalgaard, daglig leder Aalgaard Bygg og Thor-Inge Thrana, adm. dir. i Hellvik Gruppen AS.
UTVIDER: Tore Vassvik, økonomisjef i Hellvik Gruppen, Svein Olav Aalgaard, daglig leder Aalgaard Bygg og Thor-Inge Thrana, adm. dir. i Hellvik Gruppen AS.

Satser for fullt i Rogaland

- Som en del av vår strategi om ytterligere vekst satser vi for fullt videre. Aalgaard Bygg er en god match for oss, sier toppsjefen etter oppkjøpet.

Publisert Sist oppdatert

Hellvik Gruppen på Jæren i Rogaland ble etablert i 2019, etter en fusjon på eiernivå mellom konsernene Hellvik Hus Gruppen og Gravdalgruppa. De omsatte for 900 millioner kroner i fjor. Hellvik Hus er en av landets eldste ferdighusprodusenter.

Nå sluker de Aalgaard Bygg.

- Vi har stor tro på boligmarkedet i Rogaland. Derfor satser vi videre og kjøper alle aksjene i Aalgaard Bygg. Dette styrker markedsandelen vår i Rogaland og vi øker tilstedeværelsen i områder hvor vi ikke har vært sterkt nok til stede fram til nå, sier administrerende direktør Thor-Inge Thrana i Hellvik Gruppen en pressemelding.

LES OGSÅ: Fra gartneri til leiligheter

Husprodusenten har hovedkontor på Hellvik i Eigersund kommune, seks mil sør for Stavanger. Aalgaard Bygg holder til på Ålgård, omtrent midt mellom. De bygger hus og fritidsboliger på Nord-Jæren og i Sirdal, med hovedtyngde i og rundt Ålgård. De siste årene har omsetningen ligget mellom 40 og 90 millioner kroner.

LES OGSÅ: Må trolig vrake 460 boliger

- Vi har gjennom flere år hatt en jevn og god vekst, og vi har nå flere store prosjekter på blokka. Derfor ser vi det som en betydelig fordel å ha en erfaren og dyktig organisasjon i ryggen i den videre satsingen, sier daglig leder og eier Svein Olav Aalgaard.