Juss:

STYRKER POSISJONEN: - Å styrke vår posisjon i markedet er viktig for oss, sier managing partner Tone Kaarbø i Ræder og managing partner Alf Kåre Knudsen i Bing Hodneland.
STYRKER POSISJONEN: - Å styrke vår posisjon i markedet er viktig for oss, sier managing partner Tone Kaarbø i Ræder og managing partner Alf Kåre Knudsen i Bing Hodneland.

Ræder og Bing Hodneland slår seg sammen

- Eiendomsavdelingen blir helt klart styrket og vil være en av de større faggruppene når firmaene slår seg sammen.

Publisert

Advokatfirmaene Ræder og Bing Hodneland slår seg sammen og får en omsetning på godt over 250 millioner. Det nye selskapet vil hete Ræder Bing, skal fortsette sin drift i Ræders lokaler i Bjørvika og får over hundre advokater.

- Å styrke vår posisjon i markedet er viktig for oss. Ved å ha en slik størrelse på virksomheten er vi mer robuste, har større markedsmessig kraft og vi vil dermed også utvide tilbudet til kundene våre, sier managing partner Alf Kåre Knudsen i Bing Hodneland.

– Firmaene deler det samme verdigrunnlaget og har mange likhetstrekk. Gjennom å forene krefter får vi også større faglige miljøer, og vil tiltrekke oss enda flere dyktige kollegaer, sier managing partner Tone Kaarbø i Ræder. Hun er tiltenkt samme rolle i det sammenslåtte selskapet.

Sterkere fagmiljøer

Advokatfirmaene er hver for seg anerkjent både nasjonalt og internasjonalt innenfor de samme bransjene. Firmaene har fra før av sterke avdelinger innen eiendom, IT/tech og underholdning og har også spisskompetanse innen handel, transport, finans, immaterialrett, forsikring og personvern.

Eiendomsteamet

I en pressemelding i forbindelse med sammenslåingen, opplyses det at eiendomsavdelingen nå blir styrket og vil være en av de større faggruppene når firmaene slår seg sammen.

- Teamet får både større bredde og spisskompetanse til å bistå både offentlige og private aktører i bransjen med problemstillinger knyttet til eiendomsutvikling, fast eiendom og entreprise. Advokatene har en betydelig faglig og kommersiell ballast og vil kunne bistå klientene med komplekse saker, heter det.

– Gjennom sammenslåingen får vi utnyttet det fulle potensialet som ligger i begge organisasjonene, og særlig i skjæringspunktet eiendom, skatt/avgift og transaksjoner, sier Tone Kaarbø.

- Det har underveis i prosessen blitt tydelig at dette er to aktører som passer svært godt sammen, så vi er veldig glade for at sammenslåingen nå er et faktum, sier Alf Kåre Knudsen.

Powered by Labrador CMS