NY TEKNOLOGI: Andreas Landsverk Farberg jobber med ny teknologi for å finne ut hva som kan gi KLP Eiendoms leietakere bedre kundeopplevelser.
NY TEKNOLOGI: Andreas Landsverk Farberg jobber med ny teknologi for å finne ut hva som kan gi KLP Eiendoms leietakere bedre kundeopplevelser.

Unge som tenker nytt: Fra storkjøp til brukeropplevelser (+)

Fra sitt hjemmekontor i Paris fikk Andreas Landsverk Farberg i KLP Eiendom øynene opp for disrupsjon i eiendomsbransjen. Da han flyttet tilbake til Oslo i fjor sommer, hoppet han fra å arbeide med transaksjoner til å bli KLPs første Leder for Brukeropplevelser.

Publisert Sist oppdatert

Andreas Landsverk Farberg har bakgrunn som journalist, som sommervikar i Finansavisen og Dagens Næringsliv i tillegg til ett år i økonominettavisen E24 mellom bachelor- og mastergraden på NHH. Etter fullførte studier begynte han å arbeide med analyser og transaksjoner i KLP Eiendom, som han holdt på med i nesten fem år før karrieren tok en ny vending.

– Jeg var på noen konferanser og så den voldsomme fremveksten av nye proptech-selskaper. Jeg opplevde at eiendomsbransjen sto foran store teknologiske endringer slik man har sett i andre bransjen, som persontransport, og innså at vi burde være med på å drive disse endringene, sier Farberg.

Han dykket ned i temaer som coworking, sensorer, automatisering og smidig innovasjon for lære mer. Med podcaster på øret under løpeturer i parisiske parker ble Farberg overbevist om at det ville være lurt å arbeide mer aktivt med disse temaene i KLP Eiendom. Det ble ledelsen også, og Farberg gikk inn i en nyopprettet stilling som Leder for Brukeropplevelser.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.