PERLE: Fornebu Hovedgaard er en av kontorvillaperlene som Torgeir Mjør Grimsrud har kjøpt i år.
PERLE: Fornebu Hovedgaard er en av kontorvillaperlene som Torgeir Mjør Grimsrud har kjøpt i år.

Kjøper kontorperler (+)

Torgeir Mjør Grimsrud har kjøpt to flotte kontorvillaer via Niki AS i år, begge tilrettelagt av Vika Project Finance.

Publisert

Tidligere i år ble det kjent at den tidligere supermegleren, og nå boligutvikler, Terje Tinholt hadde kjøpt Fornebu Hovedgaard, eiendommen som har huset hovedkontoret til Jens Ulltveit Moe. Tinholt eide Hovedgaarden sammen med Stegg Eiendom i STTI Holdning. De forsøkte oppnå samarbeid med blant annet KLP for naboområdet, men så etter hvert at dette ville ta for lang tid. Gården ble lagt i markedet for utleie men etter kort tid kom kjøpstilbud fra Vika Project Finance på over 90 millioner kroner. Nå kan Estate Nyheter avsløre at det var bare en investor som sto bak syndikatet: Torgeir Mjør Grimsrud.

Fornebu Hovedgaard, som har adressen Fornebuveien 84, var i kongens eie fra reformasjonen frem til 1797. Siden har eiendommen vært eid av Christian Wedel Jarlsberg og grosserer P.H. Mathiesen, Eiendommen ble fredet og delvis vernet i 2002 før den ble rehabilitert i samarbeid med Riksantikvaren i 2006. Bygget har et areal på 1822 kvadratmeter, mens tomten er på 16.961 kvadratmeter.

– Fornebu Hovedgaard er en praktfull kontorvilla med en historie, samt en sjel, og sjarm uten like. Kort sagt en eiendom det ikke finnes maken til, og med en beliggenhet og utsikt som er unik, sier Mjør Grimsrud.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.