FRYSELAGER: Lineage Logistics har kjøpt blant annet et fryselager i Moss.
FRYSELAGER: Lineage Logistics har kjøpt blant annet et fryselager i Moss.

Amerikansk logistikkgigant kjøper mer i Norge (+)

Lineage Logistics har kjøpt ytteligere to eiendommer i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Lineage Logistics, som opererer over 300 kjølelagre globalt og eies av Private Equity-selskapet Bay Grove fra San Fransisco, gikk inn i det norske markedet da de kjøpte Teglverksvegen 47-49 i fjor høst. Til Estate Nyheter uttalte Mike McClendon, Lineage’s President of International Operations & EVP of Network Optimization at selskapet var på jakt etter flere eiendommer i Norge.

Siden har Lineage Logistics fortsatt kjøpene i Norge. I desember bladde Lineage Logistics opp for Kloosterboer Norway, som er eid av nederlandske Klooesterboer. I 2015 overtok det nederlandske selskapet Mosseporten Frysehotell, som fikk navnet Kloosterboer Norway. Anlegget har 17.500 pallplasser i logistikk- og fryseanlegget på ca. 8.500 kvadratmeter. Adressen er Vålerveien 180, som ligger ved Mosseporten i Moss.

– Vi gleder oss til å få Kloosterboers norske virksomhet inn i vårt nettverk. Dermed kan vi betjene kunder i den nordeuropeiske regionen, sier Mike McClendon i Lineage.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.