FRA NORDR TIL OSU: Morten R. Johansen.

Han skal lede ettermarked i OSU

Morten R. Johansen går fra Nordr til OSU for å styrke servicen i selskapet.

Publisert

– Vi har til sammen solgt cirka 1200 leiligheter i Bjørvika og har et stort ansvar for å ta vare på kundene også etter at de har kjøpt hos oss. Morten har erfaringen og kompetansen til å lede det arbeidet, sier OSU-sjef Lars Holm.

Morten R. Johansen har vært ansvarlig for kunder og ettermarked i nær ti år, først som ettermarkedsansvarlig i Veidekke Eiendom fra 2014 og han fortsatte som kundeansvarlig da selskapet ble solgt og endret navn til Nordr i 2020

– Morten har den kompetansen og erfaringen vi trenger for å ta godt vare på kundene våre etter at de har kjøpt fra oss. Vi har nå hele 785 leiligheter som fortsatt dekkes av vår garantiordning. Da er vi avhengig av at alt som dukker opp av spørsmål og mangler blir håndtert på en god og effektiv måte, sier Lars Holm, administrerende direktør i OSU.

– Jeg har fulgt med på OSU og utviklingen av Bjørvika helt fra starten, og er veldig imponert over det arbeidet som er gjort. Nå som denne muligheten dukket opp, så kunne jeg ikke si nei. Dette er en jobb som treffer hundre prosent på min kompetanse, erfaring og interesser. Når det i tillegg er en seriøs utbygger og Norges mest spennende prosjekt, så var valget lett, sier nyansatte Morten R. Johansen.

Powered by Labrador CMS