INVESTMENT MANAGER: Jørgen Nygaard Anker-Rasch er nyansatt i ORO.

ORO med ny ansettelse

ORO styrker teamet for videre vekst og har ansatt Jørgen Nygaard Anker-Rasch.

Publisert Sist oppdatert

ORO forvalter nå 76 eiendommer og det er derfor oppstått behov for å styrke bemanningen, opplyser selskapet. Jørgen Nygaard Anker-Rasch er ansatt som Investment Manager, han skal jobbe særlig tett mot videreutvikling av eiendomsporteføljen i LogCap Oslo både kommersielt og teknisk, men også mot øvrige eiendommer.

- Vi har vært heldig med å få ansette en svært kompetent medarbeider i Jørgen. Han vil styrke teamet og forventes å bidra sterkt til videre vekst og utvikling i ORO, sier Anders Brustad-Nilsen, daglig leder i ORO Eiendom.

Analytisk bakgrunn

Anker-Rasch har lang erfaring i eiendomsbransjen, med bakgrunn fra Anton Eiendom, Akershus Eiendom og som rådgiver i eget selskap siste tre årene. Han tar meg seg en analytisk bakgrunn kombinert med gjennomføring av flere, større utleieprosjekter innen retail, kontor og logistikk som megler.

- Jeg er veldig fornøyd med å bli en del av den kompetente gjengen i Oro. De har imponert meg med deres evne til å skape verdier for investorer gjennom tilrettelegging av gode prosjekter med en stødig gjennomføringsevne. Jeg håper å kunne være en aktiv bidragsyter til dette fremover, sier Jørgen Nygaard Anker-Rasch.

Powered by Labrador CMS