Izhar Ul-Haq voktet hotellinngangen under bursdagsmarkeringen.

«Olav Thon er en omtenksom mann, som tar vare på sine ansatte»

Hallvakt Izhar Ul-Haq ved Hotel Bristol har stor respekt for det jubilanten Olav Thon har skapt gjennom sitt lange liv.

Publisert Sist oppdatert

Hotel Bristol var pyntet til fest i dag, da Olav Thon og kona Sissel Berdal Haga Thon kom ut hovedinngangen og vinket til de fremmøtte til 100 årsmarkeringen hans. Kristian IVs gate var sperret av i anledning feiringen, og det var satt opp en scene hvor Ole Edvard Antonsen spilte «Vidda» – et stykke som trompetisten vet at Thon liker veldig godt.

Så kom Elisabeth «Bettan» Andreassen og sang «La det swinge» - en annen av Thons musikalske favoritter. Volumet ble enda høyere da Kampen Janitsjarorkester satte i gang: «Hele gata vinker – og solen den blinker i messing og sølv. For det er vår når Kampegutta går, da er det klart at sommer´n står for døren.»

100 års dagen til Olav Thon er også en festdag for de ansatte ved Hotel Bristol, hvor eiendomskongen bor. Hallvakten Izhar Ul-Haq, som voktet hotellinngangen, karakteriserer Thon som en legendarisk mann.

– Han har jobbet hardt gjennom hele livet, og skapt masse arbeidsplasser. Thon er en omtenksom mann, som tar vare på sine ansatte, sier Izhar Ul-Haq.

100 års jubilanten.
Powered by Labrador CMS