OPPKJØP: Daglig leder Ragnhild Forslund i Odin Prosjektering, og daglig leder Einar Hjorth Høivik i Romfarer arkitekter.

Odin Prosjektering kjøpte Romfarer arkitekter

- Oppkjøpet er en del av vår vekstsatsning, sier sjefen.

Publisert Sist oppdatert

18. november kjøpte Odin Prosjektering alle aksjene i Romfarer arkitekter ifølge en pressemelding.

- Deres erfaring og kompetanse vil styrke oss ytterligere og samtidig tilføre vår arkitektavdeling nødvendig kapasitet, sier daglig leder Ragnhild Forslund i Odin Prosjektering.

Romfarer arkitekter AS ble etablert i 1986 og har siden opparbeidet seg en sterk og bred portefølje. Det Oslo-baserte arkitektkontoret har ni ansatte, og sammen med eksisterende arkitektavdeling i Odin Prosjektering vil de framover være rigget for å konkurrere om store prosjekter.

Blir en fusjon

- Vi vet at morgendagens løsninger krever godt samarbeid på tvers av fagdisipliner. Som del av Odins tverrfaglige miljø kan vi tilby et større spekter av tjenester gjennom alle prosjektfaser. Samtidig skal vi fortsette å være nære og tilgjengelige for våre samarbeidspartnere og kunder, påpeker daglig leder Einar Hjorth Høivik i Romfarer arkitekter.

Fakta

Odin dobler sin arkitektstab når Romfarer flytter inn i deres lokaler på Ensjø i Oslo i januar 2023. Da teller selskapet 25 ansatte inkludert avdelingen i Brumunddal. På sikt er planen at selskapene vil fusjonere og få en ny, felles identitet.

Odin Prosjektering ble etablert i 2012 og er et rådgivende ingeniørfirma med tverrfaglig kompetanse. Morselskapet Odin Gruppen ble stiftet av brødrene Tvindesæter i 2010, som en rendyrket plattform for utvikling av næringsutvikling for aktører som blant annet Norgesgruppen og Europris. Primærkompetansen ligger nå i stasjonsutvikling og byreparasjonsprosjekter, men også i stor grad på bolig, næring og lager/logistikk.

Romfarer ble etablert i 1986 og eies av Einar Hjorth Høivik, Sofie Flakk Slinning, Stein Høglund og Ola Hoseth.

Powered by Labrador CMS