Karriere:

HENTET NY SJEF: Gründer og storaksjonær Sven Meyer (tv) og styreleder Stephan Jervell har rekruttert ny CEO til Takstsentralen.
HENTET NY SJEF: Gründer og storaksjonær Sven Meyer (tv) og styreleder Stephan Jervell har rekruttert ny CEO til Takstsentralen.

Ny sjef i Takstsentralen

Takstsentralen har hentet inn Thomas Becke som ny CEO i selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Takstsentralen er Norges største formidler av takstoppdrag. Selskapet har posisjonert seg som et proptechselskap med ambisjoner om å bli den foretrukne plattformen og handelskanalen for alle taksttjenester.

NY SJEF: Thomas Becke.
NY SJEF: Thomas Becke.

Nå har selskapet ansatt Thomas Becke som ny sjef. Becke har erfaring fra forsvaret, NATO, COOP, Capgemini og nå sist som direktør i Husbanken. Han er utdannet ved krigsskolen og har en MBA fra BI/ Mannheim Business School.

– Thomas har den erfaringen og de kvaliteter styret var ute etter i rekruttering av ny sjef for Takstsentralen, sier styreleder Stephan Jervell.

Han mener at Becke og resten av lederteamet er rustet til å løfte selskapet inn i proptech-verdenen, med ny banebrytende teknologi og en plattform som er ikke markedet har sett før.

– Vi er meget fornøyd med å få Thomas Becke som ny leder for selskapet, sier avtroppende CEO Sven Meyer, som også er en av gründerne i selskapet og største aksjonær.

Han går etter eget ønske, går over i stillingen som utviklingssjef.

– Thomas er rett person til å lede selskapet inn i neste fase og jeg gleder meg til å samarbeide med ham.

– Vi har mål om å åpne opp for flere relevante tjenester innen bygg og eiendom, med takst som første bransje ut. Sammen med over 263 taktsleverandører bygger vi en riksdekkende formidlingsplattform og nettbutikk for kjøp av Taksttjenester i hele Norge, opplyser selskapet i en melding.

Gjennom Takstsentralen skal kundene kunne reservere eller kjøpe taksttjenester basert på relevante boligdata, kompetente leverandører og transparente priser for best mulig beslutningstøtte.

– Takstsentralen gjør nå ett taktskifte og går inn i en tidlig vekstfase der selskapet skal etablere seg som den fortrukne leverandøren i Norge. Selskapet har en nordisk visjon og jobber nå med å beslutte det neste markedet de skal inn i, opplyser selskapet videre i meldingen.

Powered by Labrador CMS