TIL ASPELIN RAMM: Grete Sivertsen begynner i Aspelin Ramm. Foto: Finn Ståle Felberg.
TIL ASPELIN RAMM: Grete Sivertsen begynner i Aspelin Ramm. Foto: Finn Ståle Felberg.

Ny markeds- og kommunikasjonssjef i Aspelin Ramm

Aspelin Ramm har ansatt Grete Sivertsen som ny markeds- og kommunikasjonssjef.

Publisert Sist oppdatert

Grete Sivertsen (51) har bred erfaring innenfor kommunikasjon, design og media. Hun har hatt ulike roller i Dagbladet og vært rådgiver i Burson Marsteller. Sivertsen har også vært sjefredaktør for interiørmagasinet Bo Bedre i syv år.

Siden 2017 har hun drevet selskapet Edited, og blant annet vært engasjert som kreativ leder for Oslo Design Fair og prosjektleder for den norske utstillingen Norwegian Presence i Milano på vegne av Design og arkitektur Norge (DOGA).

– Vi er svært glade for at Grete Sivertsen har takket ja til denne muligheten. Hennes erfaring og bakgrunn innen media og design vil være viktig for oss fremover, både i prosjekt- og markedsarbeidet, sier Mona Aarebrot, COO i Aspelin Ramm.

Sivertsen tiltrår stillingen i februar etter et tre måneders engasjement som konsulent i selskapet.

– Jeg gleder meg til å bli en fast del av teamet i Aspelin Ramm, som i mine øyne er Norges mest spennende by- og eiendomsutvikler og et selskap jeg har fulgt i mange år. Deres sterke engasjement for god arkitektur og -materialbruk, samt respekt for omgivelsene, sammenfaller med verdier jeg selv brenner for, sier Grete Sivertsen.