Dagfinn Edvardsen og Maurits Wesøe i Really!.

Ny kommersiell leder i Really!

Selskapet tar nå steget fra fra start up til scale up

Publisert Sist oppdatert

Månedlige salgsrekorder, stadig nye strategiske partnerskap og stadig pågang av aktører tar ifølge en pressemelding kontakt for å bruke programvaren i sin forvaltning av eiendomstjenester. 

– Dette er den nye hverdagen vår. Kundene opplever at plattformen vår bidrar til reduserte kostnader, bedre kontroll og mer bærekraftige løsninger for både kunde og leverandør, sier administrerende direktør Dagfinn Edvardsen i Really!.

Begynner å få betalt

– Den tekniske siden av virksomheten er robust, og kan håndtere brukere og tilhørende trafikk. Derfor har vi en god stund sett frem til en scale up – punktet hvor ting tar av. Hvor salget øker, cash-flow stiger, og vi begynner å få betalt for all innsatsen. Det er en bra market fit hvor plattformen vår løser et reelt problem og gir verdi for kundene. Eksisterende kunder kommer også med mange innspill rundt funksjonalitet og integrasjoner, påpeker han.

Selskapet har inngått flere strategiske partneravtaler og har derfor ansatt Maurits Wesøe som ny kommersiell leder. Han har masterutdanning fra NHH, vært konsulent i PwC og  fagbrev innen tømrerfaget. Wesøe er også medgründer av eiendomsmeglerforetaket Utleiemegler Sør.

– Jeg ville være med på noe som skalerer. Den fasen vi er i nå, er ekstremt spennende. Å få være med på noe så viktig i en historisk konvensjonelt tenkende bransje, motiverer både entreprenøren i meg og ikke minst et samfunnsengasjement, sier han. 

Som kommersiell leder blir han ansvarlig for en beste praksis-metodikk, og skal hele tiden se etter muligheter for nytenkende løsninger og langvarige kunderelasjoner. 

Powered by Labrador CMS