SENTRAL ROLLE: Berit Koenig skal ha en sentral rolle i videreutviklingen av Stor-Oslo Eiendom og finansfunksjonen til selskapet.
SENTRAL ROLLE: Berit Koenig skal ha en sentral rolle i videreutviklingen av Stor-Oslo Eiendom og finansfunksjonen til selskapet.

Ny finanssjef i Stor-Oslo Eiendom

Stor-Oslo Eiendom vokser kraftig og forsterker finansfunksjonen med Berit Koenig som ny finanssjef.

Publisert Sist oppdatert

Berit Koenig går inn i en nyopprettet stilling som finanssjef i Stor-Oslo Eiendom. Hun har en en Bachelor i Finans fra BI Oslo samt en Cand.merc (Master) in Finance and strategic management fra Copenhagen Business School. Hun har tidligere vært konsulent i EY og har de seneste årene vært leder av et rådgiverteam i Nordea. I løpet av sine seks år i Nordea var Koenig avdelingsbanksjef og ledet et team med rådgivere med ansvaret for bedriftskunder i region Oslo. Hun har også vært kredittanalytiker i Nordea med ansvar for kvalitativ og kvantitativ analyse av bedriftskunder i Oslo. I EY jobbet hun i både revisjon og consulting i fem år.

– De siste årene har Stor-Oslo Eiendom hatt en formidabel vekst og det har vært spennende å følge selskapet utenfra, både hva gjelder akkvisisjon av nye eiendommer, gjennomføring av byutviklingsprosjekter samt selskapets stadig tydeligere fokus på bærekraft og miljø. Jeg har alltid hørt mye positivt om Stor-Oslo Eiendom og teamet som arbeider der. Jeg er derfor enormt ydmyk over at jeg nå har fått sjansen til å utvikle meg videre sammen de kompetente og fremoverlente menneskene som Stor-Oslo Eiendom har, sier Berit Koenig.

Som finanssjef vil Koenig ha en sentral rolle i videreutviklingen av Stor-Oslo Eiendom og finansfunksjonen til selskapet. Berit vil ha det overordnede ansvaret for finansieringen av selskapets prosjektportefølje på 6 800 boliger og 160 000 kvadratmeter med næringsarealer.

– Det er en glede for oss i Stor-Oslo Eiendom å ønske Berit velkommen som Finanssjef. Stor-Oslo Eiendom har en betydelig prosjektportefølje som skal utvikles og finansieres de neste årene, og vi ser derfor frem til å få med Berit på laget med hennes lange erfaring med eiendomsfinansiering fra Nordea. Berit vil gi Stor-Oslo Eiendom solid faglig tyngde i den videre utviklingen av prosjektene og selskapet, sier Christian Haug, CFO i Stor-Oslo Eiendom.

Powered by Labrador CMS