IDYLL: Feriedestinasjonen Nusfjord.

Nusfjord inn luksushotellkjede

Nusfjord er er blitt medlem av Small Luxury Hotels of the World (SLH).

Samtidig er Nusfjord valgt ut som ett av tre hoteller i Norden som en del av Considerate Collection.

– Dette betyr at vi har blitt anerkjent for vårt engasjement for bærekraftig praksis og ansvarlig turisme. Kriteriene inkluderer tiltak som støtter lokalsamfunnet, tar vare på miljøet og fremmer kulturbevaring som vi i Nusfjord er helhjertet forpliktet til, sier Caroline Krefting, COO og eier.

Small Luxery Hotels er en uavhengig hotellkjede som spesialiserer seg på luksuriøse og unike boutiquehoteller over hele verden. Grunnlagt i 1991 har SLH vokst til å bli en av de ledende samlingene av uavhengige luksushoteller, med et globalt nettverk i mer enn 80 land.

– Som medlem av Small Luxury Hotels of the World vil vi dra nytte av markedsførings- og salgsstøtte fra kjeden, samtidig som vi beholder vår uavhengighet og identitet. Dette lar oss utnytte et globalt nettverk og nå et bredere publikum samtidig som vi opprettholder vår unike karakter og lokale appell, sier Krefting.

Carucels destinasjon Nusfjord ligger i fiskerlandsbyen Nusfjord i Lofoten. Carucel drifter destinasjonen, som tilbyr overnatting, lokal mat, spa, utendørsaktiviteter og kunstopplevelser i unike omgivelser året rundt.

– Gjester kan nyte en helt autentisk og oppslukende opplevelse av Lofoten: våkne opp i en ekte rorbu, spasere på den historiske bryggen og få innblikk i hverdagen til en fisker for 100 år siden. Det viktigste er at den overordnede opplevelsen er en total fordypning i naturens storhet, sier Krefting.

Powered by Labrador CMS