Bolig:

SUKESS: Profier Gruppen melder om godt boligsalg hittil i år, her fra blokkprosjektet Bekkestua Have i Bærum.

Nok en aktør solgte boliger for 2,1 milliarder i Q1

Etter et kanonår I 2021, leverer Profier og Neptune et sterkt resultat også i første kvartal 2022.

Publisert

Profier og Neptune solgte boliger for 2,1 med særlig stor kjøpsinteresse i Oslo og Bærum i første kvartal ifølge en pressemelding.

- Etter en normal januar har vi har svært gode salgstall de seneste seksti dager. Lanseringen av prosjektet Ensjøparken sammen med Kolberg Gruppen representerte alene salg for 1,1 milliarder i løpet av et par hektiske uker. 168 av 203 leiligheter ble revet bort, selv med høye priser på Ensjø har interessen vært enorm, sier markedsansvarlig Kristen Rikter-Svendsen i Profier.

Fortsatt godt salg i Bergen og Stavanger og stadig god interesse i Bærum gjør at selskapet rundet 1,5 milliarder i omsetning hittil i år, og de melder om fin salgsflyt over hele landet.

Profier og Neptune Properties er begge selskap i Profier Gruppen som kontrolleres av Bjørn Rune Gjelsten.

Neptune har også gode salgstall i Oslo. Jevnt godt salg på tre Ensjø-prosjekter samt lanseringen av Poppelhagen på Nordstrand har vært en suksess, og gitt i overkant av 550 millioner i samlet salg første kvartal.

- Vi er godt fornøyde med dette, og ser frem til å lansere flere prosjekter blant annet på Skøyen, Holmenkollen og Vinderen det neste halvåret, sier administrerende direktør Anders Gregersen i Neptune.

Powered by Labrador CMS