UTLEID TIL EN LEIETAKER: Eiendommen har årlige leieinntekter på ca. 6,2 millioner kroner.

Nærsenter Utvikling med nytt kjøp

Nærsenter Utvikling har kjøpt et bygg med potensial for boligutvikling i Færder kommune.

Publisert Sist oppdatert

Eiendommen er et kombinasjonsbygg i Steinklossveien på Nøtterøy i et etablert boligområde. Bygget huser kun en leietaker, og eiendommen har et stort utviklingspotensial. Selger er Lindholmveien Holding AS og Eiendomsinvestor AS.

– Dette er et flott sjønært område, og er del av et etablert boligområde vis a vis Nesskogen idrettspark. Eiendommen passer godt inn i utviklingen av vår eiendomsvirksomhet, når vi nå har utvidet horisonten til også å vurdere annen type eiendom enn nærsentre. Men nærsentre vil fortsatt være vår kjernevirksomhet, og vi vil fortsette å videreutvikle vår kompetanse og portefølje på dette området, sier adm. direktør i Nærsenter Utvikling, Halvor Krafft.

Steinklossveien 14 har en samlet bygningsmasse på 5.200 kvadratmeter og en tomt på ca. 6,7 mål. De årlige leieinntektene er på ca. 6,2 millioner kroner. Leietaker er Rheinmetall Norway.

Eiendommen ble overtatt 1. mars og Njord Securities har vært tilrettelegger for transaksjonen. Partene ønsker ikke å oppgi transaksjonssummen i handelen.

Powered by Labrador CMS