ETTERTRAKTET: Fire av leilighetee ble solgt allerede ved lanseringen av prosjektet.

Nå kommer det eksklusive leiligheter på den gamle bensinstasjonstomten

Møller Eiendom går i gang med byggingen av det eksklusive boligprosjektet Balder Plass på den gamle bensinstasjonstomten i Balders gate på Frogner i Oslo. 

Publisert

 Etter å ha kjøpt Balders gate 28 på Frogner i 2018, begynte Møller Eiendom arbeidet med å utvikle konsept for den tidligere Circle K-bensinstasjon på Frogner i Oslo. Nå er rivingen av den gamle bensinstasjonen i gang og spaden settes i jorden for det nye boligprosjektet.

Møller Eiendom har hyret inn Einar Jarmund & Co Arkitekter til å tegne 5-6 eksklusive leiligheter som skal komplettere et allerede etablert og attraktivt kvartal på Frogner i Oslo.

Allerede ved lanseringen av prosjektet ble fire av leilighetene solgt. Leilighetene skal får generøse bakgårdshager og terrasser i størrelse fra 35-56 kvadratmeter. Møller Eiendom har vært opptatt av at leilighetene blir romslige med tidløse interiørdetaljer og varige materialer.

– Et nyboligprosjekt med disse kvalitetene og denne beliggenheten, som samtidig har gode uteplasser, hører til sjeldenhetene. Toppetasjen er fremdeles ledig, så her er det muligheter for å skape seg et hjem utenom det vanlige for den rette kjøperen», sier Pål Bøe, markedsdirektør i Møller Eiendom.

TOPPEN: Toppleiligheten i leilighetsprosjektet i Balders gate.

Det er BundeBygg som er entreprenør for prosjektet. Byggetiden er beregnet til i underkant av to år.

– BundeBygg er svært glade for å ha fått tildelt dette oppdraget og setter stor pris på tilliten fra Møller Eiendom. I en periode hvor det ellers settes i gang få nye leilighetsprosjekter, ser vi nå frem til byggestart etter en god planleggingsperiode, sier Ole Kristian Berg, administrerende direktør i BundeBygg AS.

Powered by Labrador CMS