SOLGT: Møllergata 24.

Møller Eiendom kjøper Møllergata 24

– Ett av Oslos mest spennende utviklingsområder, mener Møller Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

Det er Storebrand Livsforsikring som selger Møllergata 24 til Møller Eiendom. Megler har vært SPG Corporate Finance. Kjøpet innebærer at Møller Eiendom, som allerede eier Møllergata 4, 6, 8, 12-14 og 37 (sammen med AB Invest), samt Deichmanske, har sikret seg en solid posisjon i området.

– Hammersborgområdet er et av Oslos mest spennende utviklingsområder. Området ligger midt mellom øst og vest, og sammen med det nye Regjeringskvartalet, Regjeringsparken og fotohuset Deich ligger alt til rette for at dette blir et nytt attraktivt samlingspunkt for byen. Kjøpet av Møllergata 24 underbygger det langsiktige fotavtrykket vi ønsker å ha i dette revitaliserte området, uttaler Thomas Sletten, investeringsdirektør i Møller Eiendom.

Thomas Sletten og Linn Idsø Brenne

Møllergata 24 er et modernistisk bygg på 11 etasjer oppført i 1938. De største leietakerne i bygget er Statens Helsetilsyn og Fellesforbundet. Selger Storebrand er godt fornøyd med salget og den nye kjøperen:

– Som selger er vi svært glad for at det er Møller Eiendom som har kjøpt, da dette er en solid og lokal eiendomsaktør – og som har de beste forutsetninger for en videre god drift og utvikling av både eiendommen og tilliggende områder, sier Linn Idsø Brenne, Porteføljeforvalter i Storebrand Livsforsikring.

Arntzen de Besche har vært juridisk rådgiver for kjøper og Haavind har vært selger sin rådgiver.

Møllergata 24 er et kontorbygg med et samlet areal på 6.500 kvadratmeter. Eiendommen hadde leieinntekter på drøye 17 millioner kroner i 2022 og over 20 millioner året før.

Powered by Labrador CMS