TIL STORM SAMFUNN: Mansoor Hussain.
TIL STORM SAMFUNN: Mansoor Hussain.

Mansoor Hussain til Storm

Storm Samfunn har hentet inn Mansoor Hussain som ny rådgiver for å styrke kommunikasjonsbyrådet på eiendom og Oslo-politikken.

Publisert Sist oppdatert

– For meg har Storm Samfunn fremstått som et veldig spennende selskap, med mange interessante kunder. Det er spesielt deres portefølje innen eiendom og byutvikling som står mitt hjerte nærmest. Jeg gleder meg derfor til å arbeide med det, og selvsagt mange andre prosjekter innen politisk analyse og strategisk kommunikasjon, sier Hussain.

Mansoor Hussain har vært politiker for Arbeiderpartiet i Oslo i flere år og har blant annet vært bystyremedlem og byrådssekretær. Han har sittet i byutviklingsutvalget i Oslo, og er vinner av CityGlød-prisen 2022 – en pris som deles ut til unge eiendomstalenter. Den siste tiden har han vært byrådssekretær for tidligere byrådsleder Raymond Johansen ved byrådslederens kontor.

– Behovet for gode analyser og råd i møte med myndigheter, og i lange, kompliserte prosesser blir stadig viktigere. Jeg ser frem til å hjelpe bedrifter, organisasjoner og andre med dette så man kan få til gode prosesser med lavest mulig risiko, sier 24-åringen.

Hos byrådslederens kontor arbeidet Hussain med strategi, kommunikasjon og oppfølging av saker på vegne av byrådslederen.

- Mine år i politikken har gitt meg god erfaring med hvordan saker og prosesser formes i det offentlige, og dette tar jeg med meg videre. Det kan handle om lærdommer jeg fikk fra arbeid med ulike reguleringssaker og strategier i bystyret, utformingen av reformen for helsehusene i Oslo eller mer overordnede prosesser gjennom arbeidet mitt hos byrådslederens kontor, sier Hussain.

Daglig leder i Storm Samfunn, Peter Markovski, er veldig fornøyd med rekrutteringen.

– Storm Samfunn er i rask vekst, og med Mansoor på laget er vi rigget for videre vekst. Vi styrker oss med dette vesentlig innen eiendom og Oslo-politikken. Mansoor nyter stor tillit på tvers av partigrensene i politikken og innen eiendomsbransjen, det er meget imponerende, sier Markovski.

Hussain har en bachelorgrad i offentlig administrasjon og ledelse fra Universitetet i Oslo og en mastergrad i strategisk HR fra Kristiania. Med ham på laget teller Storm Samfunn fem ansatte.

Hør Mansoor Hussain i podcasten Bak fasaden med DJ & Rønne her:

Powered by Labrador CMS