Aktuelt:

LEDER SATSINGEN: Kristine Holen Hauge skal lede den nye satsingen.
LEDER SATSINGEN: Kristine Holen Hauge skal lede den nye satsingen.

Malling & Co Investment med egen satsing på boliginvesteringer

Malling & Co Investments oppretter et eget forretningsområde knyttet til boliginvesteringer. Kristine Holen Hauge skal lede nye Malling & Co Bolig Invest.

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha tilrettelagt for flere boligkjøp det seneste året, ser Malling & Co Investments muligheter innen tilrettelegging av boligeiendommer. Økt etterspørsel fra investorer som vil ha eksponering mot boligsegmentet gjør at prosjekttilretteleggeren til Malling nå satser på boliginvesteringer. Malling vil fokusere på både investeringer i utleieboliger og en egen satsing på boligutviklingsprosjekter i samarbeid med utviklingspartnere.

Det nye forretningsområdet, som har fått navnet Malling & Co Bolig Invest, skal ledes av Kristine Holen Hauge som kom til Malling & Co Investments for halvannet år siden. Hun har tidligere erfaring fra Stor-Oslo Eiendom og CBRE Investment Management.

– Vi har drevet med bolig i flere år allerede, og har per i dag mellom 800 og 1000 boliger under utvikling i vår portefølje, i tillegg til at vi har etablert et eget boligutleiekonsept i Bergen sammen med Pangea. Det er derfor naturlig for oss å definere dette som et eget forretningsområde, slik at vi er rustet for å øke omfanget av slike prosjekter i tiden fremover. sier Mads Mortensen, Managing Partner i Malling & Co Investments.

– En økt satsning på bolig er et naturlig steg for oss i Malling & Co Investments, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å tilby våre investorer flere produkter innen dette spennende segmentet. Med Eiendomshuset Malling & Cos brede kompetanse og rekkevidde har vi gode forutsetninger for å bli en solid aktør både innen boligutleie og tilrettelegging av boligutviklingsprosjekter, sier Kristine Holen Hauge, Investment Manager i Malling & Co Investments.

Powered by Labrador CMS