Kristen Rikter-Svendsen inn i styret i Miliarium Bolig

Den erfarne boligutvikleren er i tillegg engasjert som rådgiver for Miliarium Boligs administrasjon.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er begeistret for å ha fått Kristen inn i styret og MB-familien. Jeg er overbevist om at Kristens personlighet, nettverk og kompetanse vil være verdifull for oss i arbeidet vårt med å utvikle oss videre som selskap og med å skape gode hjem og nabolag. Vi jobber langsiktig og målrettet med å utvikle attraktive og gode prosjekter i markedsområder som Kristen har betydelig erfaring fra. Han vil uomtvistelig bli en god sparringspartner for oss i denne forbindelse, sier administrerende direktør i Miliarium Bolig, Peder Stavnes Karlsen.

Kristen Rikter-Svendsen har 25 års erfaring fra boligutvikling i Profier og har etablert seg i bransjen som en anerkjent profil med glimt i øyet og med solid kompetanse innenfor forretningsutvikling, markedsforståelse og salg. Han sier selv følgende om sin nye rolle: «Miliarium Bolig AS besitter meget spennende utviklingsprosjekter, blant annet på Smestad og Montebello i Oslo, som skal materialisere seg i flere hundre nye, gode hjem de kommende årene. Miliarium Bolig har også en pragmatisk forretningsmodell som skaper gode muligheter for partnerskap med andre aktører og tomtebesittere. Det blir spennende å kunne bidra i styresammenheng sammen med eierne og være en ressurs for ledergruppen fremover.»

Rikter-Svendsen har tiltrådt som styremedlem i Miliarium Bolig, og er i tillegg engasjert som rådgiver for Miliarium Boligs administrasjon i begrenset kapasitet. Det resterende styret i Miliarium Bolig videreføres og består av Roger Adolfsen (styreleder), Kristian Adolfsen, Peder Stavnes Karlsen, Ane Nordahl Carlsen og Roar Eidissen.

Miliarium Bolig inngår i Adolfsen-Gruppen, og utvikler eiendom med bolig i fokus i egen regi og i samarbeid med partnere. Miliarium Bolig er også hovedaksjonær i Heimgard Bolig som har hovedkontor i Porsgrunn, og i Corponor som har hovedkontor i Bodø. Miliarium Bolig sitt primære geografiske nedslagsfelt er Østlandet, Stor-Bergen og Nord-Norge.

Powered by Labrador CMS