SPENNENDE: Gunnar Bøyum ser frem til jobben som styreleder i Schage Eiendom.
SPENNENDE: Gunnar Bøyum ser frem til jobben som styreleder i Schage Eiendom.

Gunnar Bøyum blir styreleder i Schage Eiendom

Gunnar Bøyum tar over styrelederrollen i selskapet når Knut Schage fratrer og fortsetter som styremedlem.

Etter å ha vært styremedlem i Schage Eiendom siden 2003, går Gunnar Bøyum nå inn som styreleder i selskapet. Samtidig fortsetter avtroppende styreleder Knut Schage som styremedlem i selskapet, som nå gjennomfører et generasjonsskifte, med revidert eierstrategi og et pågående lederskifte.

– Administrerende direktør Egil Svoren vil overlate ledelsen av Schage Eiendom til ny person i løpet av året, og i den forbindelse ønsker vi å ha avklart ny styreleder som skal jobbe tett sammen med den nye lederen. Gunnar har lang og bred erfaring innen eiendomsbransjen og vi er veldig fornøyd med at han vil påta seg rollen som styreleder i en viktig restrukturering av Schage Eiendom, sier Knut Schage.

– Dette er en spennende mulighet som jeg gleder meg til. Selskapet har noen unike eiendommer i Skøyen Atrium og Stortorvet 7. Schage Eiendom har en dyktig organisasjon som har gjennomført store endringer de siste årene. Tidspunktet er godt for å ta selskapet videre i en spennende tid med utfordringer og muligheter, sier Gunnar Bøyum.

– For Schage Eiendom tror jeg dette er veldig positivt. Eierne tar gode og viktige grep for å legge til rette for videre vekst. Gunnar er rett mann som har kapasitet, kontaktnett og solid eiendomserfaring for å bidra til selskapets videre videre utvikling, sier adm. direktør Egil Svoren.

Gunnar Bøyum tok over som styreleder i Schage Eiendom AS med virkning fra 5. mai 2023. Her kan du høre Bøyum i podcasten Bak fasaden med DJ & Rønne, hvor han forteller om en eiendomsbransje som har vært gjennom en omfattende endring siden han begynte i bransjen.

Powered by Labrador CMS