Aktuelt:

KONKURS: Driftsselskapet bak fisketorget er konkurs, mens eieren av bygningen skal finne en ny driver til konseptet.
KONKURS: Driftsselskapet bak fisketorget er konkurs, mens eieren av bygningen skal finne en ny driver til konseptet.

Konkursen i Oslo Fisketorg: Har over 10 millioner i gjeld

Mens gjelden til Oslo Fisketorg AS er på 10,2 millioner, er verdien av eiendelene estimert til et sted mellom 500.000 og 650.000 kroner.

Publisert Sist oppdatert

Fredag skrev Estate Nyheter at Oslo Fisketorg AS er konkurs. Selskapets tidligere styreleder, Jan Røkke, uttalte at «koronasituasjonen har gjort at det ikke er grunnlag for videre drift».

Det er driftsselskapet bak fisketorget som er konkurs. Selskapet som eier bygningen på festetomten, Fisketorget i Oslo AS, jobber nå for å få på plass en ny driver.

Av kjennelsen fra Oslo tingrett fremgår det at Oslo Fisketorg AS har en samlet gjeld på 10.227.304 kroner, mens verdien av eiendelene er estimert til et sted mellom 500.000 og 650.000 kroner.

– Det er opplyst at verksemda er igangverande. Selskapet skal ha ni tilsette som ikkje er lovleg oppsagde, fremgår det av kjennelsen.

Årsregnskapet for 2020 viser at Oslo Fisketorg AS har tapt den bokførte aksjekapitalen, og ved utgangen av året hadde selskapet en negativ egenkapital på 7,8 millioner kroner. Dette er kompensert med inngåelse av ansvarlige lån fra aksjonærene på til sammen kr. 7.847.866.

Bostyrer, advokat Erling Opdal i advokatfirmaet Ræder, håper det er mange typer interessenter som ønsker å tre inn i leiekontrakten til konkursboet.

– I tillegg jobber vi med å få oversikt over de øvrige forhold, sier Opdal.

Powered by Labrador CMS