380 BUD: Ved salgsstart 6. oktober kom det inn 380 bud på 56 leiligheter.
380 BUD: Ved salgsstart 6. oktober kom det inn 380 bud på 56 leiligheter.

Knallsuksess for Petter Stordalen, Varner-familien og Aspelin Ramm

Boligprosjektet Sommerrokvartalet ble utsolgt i løpet av 3 uker. Den dyreste leiligheten kostet 70 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

– Allerede første salgsdag var de to store toppleilighetene til henholdsvis 65 og 70 millioner kroner solgt. Tre uker senere, med hektiske budrunder for å sikre seg en leilighet i det nye kvartalet på Frogner, er alle leilighetene solgt, opplyser Aspelin Ramm Eiendom.

Prosjektet Sommerokvartalet ved Solli Plass i Oslo rommer totalt 56 leiligheter, og er et samarbeid mellom Aspelin Ramm Eiendom og Strawberry Brothers. Sistnevnte selskap eies av Petter Stordalen og Varner-familien.

– Ved å samle nabolagshotell, kulturfunksjoner, spisesteder, grøntområder og nye leiligheter i et hyggelig kvartal, skapes gode byrom og en følelse av tilhørighet for både beboere og besøkende. Gamle Oslo Lysverker, Vestkantbadet og tilgrensende eiendom i Inkognitogata 37 restaureres og integreres med ny bygningsmasse i et helt unikt prosjekt, som bygger videre på områdets historie, heter det i markedsføringen av boligene.

Nå har salget vist seg å overgå alle forventinger. Interessen for å bo i det nye byutviklingsprosjektet på Frogner har rett og slett vært enorm. Meglerne har holdt private visninger siden prosjektet ble presentert i markedet, og ved salgsstart 6. oktober kom det inn 380 bud på 56 leiligheter. Dermed ble det budrunder på flere av objektene, noe utvikler og medeier Aspelin Ramm selvsagt er godt fornøyd med.

– Vi er veldig glade og ydmyke over den positive mottakelsen av Sommerrokvartalet. I disse tider må vi innrømme at vi var litt spent og hadde ikke turt å håpe på så god respons. Selv om vi tenker at både konseptet med nabolagshotell og den gode beliggenheten på Frogner er en X-faktor, var dette over all forventning, sier Mona Aarebrot, COO i Aspelin Ramm.

Leilighetene varierer i pris fra 5,4 til 70 millioner kroner, og ifølge Aspelin Ramm er det god variasjon i alder på kjøperne, de fleste mellom 30 og 50 år. Leilighetene er fordelt over tre oppganger i et nybygg, som skjermes fra hovedveien av gamle Oslo Lysverker hvor nabolagshotellet Sommerro flytter inn. Sommerrokvartalet får fire restauranter, tre barer, kulturscene, bibliotek og en liten kino. Når Vestkantbadet gjenåpner inviteres også publikum, hotellgjester og beboere til et 400 kvadratmeter stort treningsstudio og spaanlegg med 16 behandlingsrom i samme etasje.

– Kjøperne setter stor pris på å få hotellet som nærmeste nabo, med attraktive medlemsfordeler og tjenester. De trekker også frem Sommerrokvartalets sentrale beliggenhet og hyggelig nabolag. I tillegg er det heis og garasjer i bygget, noe som er mangelvare på Frogner, sier Aarebrot.

Powered by Labrador CMS