200 BOLIGER: Kvartalet skal få 200 nye leiligheter.
200 BOLIGER: Kvartalet skal få 200 nye leiligheter.

Kjøpte kvartal for sentrumsutvikling

Oxer Eiendom og Flaget har kjøpt et kvartal i Hokksund som skal får 200 nye leiligheter og næringslokaler på gateplan.

Publisert

– Dette er et sentrumsprosjekt innbyggerne og kommunen har ventet på. Det er et veldig spennende samarbeidsprosjekt for oss. Vi utvikler prosjektet sammen med Oxer Eiendom og Bjelde Eiendomsutvikling AS, sier daglig leder Torger Terum i Flaget AS.

Selskapene har kjøpt Stasjonsgata 30-36-44-48 og 56. Planen er å utvikle et unikt boligprosjekt, med innslag av massivtre. Det skal bygges ca. 200 nye leiligheter og næringslokaler på gateplan. Det blir til sammen fire byggetrinn, og rammesøknad for det første trinnet er klar for innsetning. Første byggetrinn er på 90 leiligheter og 7 næringslokaler. Planlagt salgsstart er første kvartal 2022 og det legge sopp til byggestart sommeren 2022.

– Vi ønsker å legge til rette for at mange ønsker å bo, handle, arbeide og oppholde seg i sentrum. Vi skal etablere gode møteplasser, sier prosjektsjef Hans Petter Semlitsch i Oxer Eiendom.

LEIETAKER: Høyt under taket.
LEIETAKER: Høyt under taket.

Blant leietakerne som skal inn i næringsarealene, er opplevelsesklatresenteret Høyt under Taket og dagligvarekjeden Kiwi er allerede på plass. Kiwi skal leie ca. 1.300 kvadratmeter. Et hyggelig spisested er også under planlegging.

Flaget AS har sin opprinnelse fra 1995 gjennom selskapet Tømrer Sigurd Flaget AS. Flaget er en solid aktør i byggebransjen, med en sterk representasjon i Eiker-regionen.

Oxer Eiendom er en større aktør på Østlandet innen utleie, forvaltning og utvikling av eiendom. Selskapet eier og forvalter egne næringseiendommer på ca. 160.000 kvadratmeter i tillegg til utviklingspotensial på ca. 260.000 kvadratmeter bolig og næring. Selskapet eies av Ellen Karlsen Raaholt med familie.

Powered by Labrador CMS