NY JOBB: Ketil Wold.
NY JOBB: Ketil Wold.

Ketil Wold går til Properate

Etter åtte år som leder i eiendomsselskapet Steen & Strøm, er Ketil Wold klar for nye utfordringer i proptech-selskapet Properate.

Publisert Sist oppdatert

– Properate er en av de mest spennende og best posisjonerte løsningene innenfor proptech-segmentet. Jeg ser fram til å bidra med min eiendomskompetanse og til å løfte selskapet videre ut i Norge og Norden, sier Ketil Wold i en pressemelding.

Han blir ny direktør for strategi og forretningsutvikling i Properate.

Selskapet ble startet i 2018 av Energima Gruppen, med Morten Huse som primus motor. Løsningen er utviklet i tett samarbeid med Cognite, en av verdens ledende aktører innen industriell digitalisering. Selskapet har allerede knyttet til seg rundt 400 eiendommer, hvor effekten har vært overbevisende. Bare i Norge omfatter markedet langt over 100.000 bygg.

Energima Gruppen er et av Norges ledende kompetansehus innen energistyring i bygg og har rundt 350 ansatte, og en estimert omsetning på kr 1,4 mrd i år.

Properate forventer årlig repeterende inntekt på 25 millioner kroner innen utløpet av 2023. Nå forbereder de seg på en kraftig oppskalering de neste årene.

– Vi er svært glade for at Ketil har takket ja til å ta rollen som direktør. Produktet har vist svært gode resultater, og brukes i dag som styringsverktøy av flere eiendomsselskaper. Responsen i markedet har vært over all forventning. Nå er vi klare for neste fase, hvor vi vil rekruttere kritiske ressurser på salgs-, markeds- og CS-siden. Vi har klare ambisjoner om å ekspandere i Norge, og på sikt i Norden, sier konsernsjef Morten Hveding Juel i Energima Gruppen.

Powered by Labrador CMS