MVA-EKSPERT: Camilla Hammer Solheim er nå utnevnt til Specialist Partner i advokatfirmaet BAHR.
MVA-EKSPERT: Camilla Hammer Solheim er nå utnevnt til Specialist Partner i advokatfirmaet BAHR.

Nye advokatpartnere i BAHRs eiendomsavdeling

2019 har vært et travelt år for BAHRs eiendomsavdeling. Året har vært preget av vekst innenfor eiendomsutvikling, nye leiemodeller, saminvesteringsstrukturer og ikke minst det grønne skiftet.

Publisert Sist oppdatert

– Vi traff ganske godt da vi ved årets start så inn i krystallkulen, sier Anne Sofie Bjørkholt, leder av BAHRs eiendomsavdeling.

LES OGSÅ: Hva kan 2018 fortelle oss om 2019?

TRANSAKSJONSADVOKAT: Ole Andreas Dimmen er ny partner i advokatfirmaet BAHR.
TRANSAKSJONSADVOKAT: Ole Andreas Dimmen er ny partner i advokatfirmaet BAHR.

– For å levere juridiske tjenester med denne kompleksiteten trenger vi de aller beste folkene.

– Jeg er derfor svært glad for at Ole Andreas Dimmen trer inn partnerskapet fra 2020. Ole Andreas er den ledende unge transaksjonsadvokaten i markedet og har i flere år vært rangert høyt på Up and coming-lister.

Bistod tidligere kollega– Med sin analytiske tilnærming og solide skatte- og selskapsrettskompetanse som tillegg, er det ikke rart at Ole Andreas er en foretrukken advokat for de store og komplekse sakene.

– Et nylig eksempel er Solons kjøp av Kruse Smiths eiendomsvirksomhet, hvor Ole Andreas holdt i de juridiske tømmene. Denne gangen med Stig (Stig L. Bech, tidligere BAHR-advokat, red. anm.) som klient. Vi må kunne si at ringen er sluttet, smiler Bjørkholt.

LES OGSÅ: Markedet for næringseiendom: – Det er gasspedalen gjennom gulvet

I tillegg ble Camilla Hammer Solheim utnevnt til Specialist Partner fra 15. november 2019.

– Camilla har ansvaret for leiekontrakter og har i tillegg solid mva-ekspertise. Med den utviklingen vi ser innenfor nye leiemodeller, co-working og så videre er denne kombinasjonen gull verd, uttrykker Bjørkholt.

– Camilla er også sentral innenfor vekstområdet eiendomsutvikling. Dette er et mva- messig minefelt. Camillas kompetanse sikrer at BAHRs eiendomsavdeling kan levere komplette tjenester.

– Med dette mannskapet om bord ser vi lyst på 2020, avslutter Anne Sofie Bjørkholt.