SAMARBEID: Caroline Krefting og Jon Eldon.

Jon Eldon er ny daglig leder i Akto Eiendom

Han kommer fra rollen som daglig leder i PHM Norge.

Publisert

Med over 20 års erfaring fra anerkjente selskaper som PHM Group, Compass Group, Coor og Tjuvholmen Drift (tidligere en del av Selvaag Eiendom), har Jon Eldon vist evne til å lede organisasjoner med fokus på resultater. Med sin brede kompetanse vil Jon Eldon være en verdifull tilføyelse til Akto Eiendoms lederteam, heter det i en pressemelding.

Selskapet som driver innen eiendomsforvaltning og drift ble etablert i 2018, har søkelys på både næringseiendom og boligsameier. Med om lag 24 ansatte forvalter selskapet ca. 300.000 kvadratmeter fordelt på 90 eiendommer. 

I sin forrige rolle som CEO hos PHM Norge, ledet Jon Eldon vekst gjennom oppkjøp og var ansvarlig for integrasjon av nye selskaper, samtidig som han fokuserte på lønnsomhet, digitalisering og bærekraft.

I tillegg kunngjør Akto Eiendom at Carucel Eiendom har blitt majoritetseier. Denne investeringen vil ifølge meldingen styrke selskapets posisjon i markedet og legge til rette for videre vekst og suksess.

– Vi ser frem til å samarbeide med Jon Eldon. Hans erfaring og kompetanse vil være avgjørende for å videreføre selskapets suksess og styrke posisjon i markedet, sier styremedlem og driftsdirektør Caroline Krefting i Carucel Eiendom.

Powered by Labrador CMS