SKAL KJØPE TOMTER: Øystein Harkinn er ansatt som leder av akkvisisjonsavdelingen i JM Norge Region Syd.

JM satser i Drammen og Tønsberg

Boligbyggeren JMs Tønsberg-kontor er i sterk vekst og styrker ledelsen ved ansettelsen av Øystein Harkinn.

Publisert Sist oppdatert

Tønsberg-kontoret, som heter JM Norge Region Syd, har nå nærmere 60 ansatte med fokus på boligprosjekter i Tønsberg- og Drammen-området. Nå styrkes stasingen med ansettelse av Tønsberg-mannen Øystein Harkinn som leder av akkvisisjonsavdelingen og erverv av nye prosjekter. Han kommer fra stillingen som senioranalytiker i Newsec Næringsmegling, og har tidligere bakgrunn fra Norsk Takst og Opak.

– Etter tre lærerike og fine år i Newsec, ser jeg nå frem til å dedikere meg til akkvisisjon og bli del av Norges ledende boligutviklingsmiljø. Etter å ha etablert byggekredittkontroll i Newsec, er det vemodig å avslutte arbeidsforholdet her. Samtidig ser jeg frem til en spennende reise videre i JM, et selskap jeg kjenner godt før, sier Harkinn.

– JM Norges regionskontor i Tønsberg har hatt en fantastisk vekst både på prosjekt- og medarbeidersiden de siste årene, forteller Svein Sundby, direktør i JM Norge Region Syd. – Etter at Drammens-regionen ble et av våre hovedsatsingsområder vil vi nå styrke vår akkvisisjonsavdeling. Vi er svært glade for å få Øystein med på laget! Hans bakgrunn vil styrke oss i jakten på nye, aktuelle boligtomter.

JM har en solid posisjon i Drammen, og skal utvikle nesten 500 boliger i Drammen de neste årene.

Powered by Labrador CMS