Hilde Vatne, administrerende direktør i JM Norge.

Har de mest fornøyde kundene i nyboligmarkedet

– Dette motiverer oss til å fortsette å bygge flere trygge og gode boliger for folk i og rundt de store byene, sier adm. dir i JM Norge, Hilde Vatne.

Publisert

JM kom helt til topps i kategorien «Beste selskap i prosjektmarkedet» med en Kundetilfredshetsindeks (KTI) på 79. I tillegg fikk prosjektet Oselvo utenfor Bergen en delt førsteplass i kategorien «Beste prosjekt» med KTI-indeks på hele 88.

JM har ikke bare kapret to førsteplasser. I alt seks av JMs prosjekter er inne på Prognosesenterets topp 10-liste over nyboligprosjekter med de mest fornøyde kundene ved overlevering.

– Det å kjøpe bolig er en milepæl. Få andre investeringer i løpet av livet er større – eller viktigere. Derfor er det så viktig for oss at kundene blir fornøyde, uttaler Hilde Vatne i en pressemelding.

Prognosesenterets årlige undersøkelse er unik på den måten at nær alle nyboligkjøpere i Norge blir spurt. JM har vært inne på topplisten i kundetilfredshet i dette «Norgesmesterskapet» i mer enn ti år hvorav seks år med førsteplass, men aldri med så mange topplasseringer som i 2023, med seier både samlet, beste prosjekt og rekordmange prosjekter inne på topp 10-listen. I den nye kategorien «ettårsbefaringsfasen» er JM-prosjektet Oselvo utenfor Bergen på topplisten.

Disse seks JM-prosjektene i seks ulike kommuner kom inn på topp 10-listen over fornøyde kunder:

· Oselvo, hus 3 – Bjørnafjorden

· Skogsåsen, Tretoppen i Nordre Follo

· Skulpturen, 1 A-B – Drammen

· Utfarten, Byggetrinn 1 i Rælingen

· Kieller Terrasse, Trinn 3 – Lillestrøm

· Veraåsen Park, trinn 3- bygg C i Sandefjord

Powered by Labrador CMS