SLUTT: Baard Schumann gikk i dag av som toppsjef i Nordr.
SLUTT: Baard Schumann gikk i dag av som toppsjef i Nordr.

- Jeg er en tydelig person med mine meninger og de har sine. Det er fair, men da er det konsernsjefen som må gå og ikke styret

Nyheten om at konsernsjef Baard Schumann i Nordr forlater sjefsstolen slo ned som en liten bombe i eiendomsbransjen i dag.

Publisert

Eks-sjefen forteller imidlertid at det ikke er noen dramatikk i dette, selv om avgangen kom som en overraskelse.

– Her er det ingen hard feelings, men vi er uenige om veien videre og da blir det av og til slik. Nå må jeg bare tenke meg litt om før jeg finner på noe nytt, sier Schumann.

Han forteller at han er en tydelig person med egne meninger.

– Og det er selvsagt helt fair at styret har sine. Men da er det også slik at det er konsernsjefen som må gå, ikke styret, påpeker han.

Nok å gjøre

Schumann sier at siden dette var ikke planen kan han per nå ikke si noe om hvor den videre ferden går. Men det er klart at han hans rolle i selskapet Quality Living Residential kommer til å ta en del av tiden hans.

Han etablerte dette selskapet i 2018 for å investere i utleieprosjekter. I fjor kjøpte selskapet 182 leiligheter på Ulven i Oslo fra OBOS for 936 millioner kroner.

I juli i år kjøpte de 80 leiligheter og 49 garasjeplasser på Brattlikollen i Oslo for 453,5 millioner kroner av et selskap eid av Jon Strand, Lasse Røsnes og Morten Astrup.

– Jeg har nok å stelle med så det går nok med litt tid til det selskapet. Og så må jeg bruke tid på å finne ut hva jeg skal gjøre når jeg blir litt mer voksen, ler han.

Powered by Labrador CMS