TROR PÅ UTLEIEMARKEDET: Baard Schumann har stor tro leiemarkedet for kvalitetsboliger.
TROR PÅ UTLEIEMARKEDET: Baard Schumann har stor tro leiemarkedet for kvalitetsboliger.

Schumanns utleieselskap kjøpte 80 leiligheter

Quality Living Residential har kjøpt 80 leiligheter og 49 garasjeplasser på Brattlikollen i Oslo for 453,5 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Selskapet, som ble etablert av Baard Schumann i 2018, tar over leilighetene for utleie fra 2. kvartal 2023. Quality Living Residential har spesialisert seg på utleieleiligheter og sto bak det omdiskuterte kjøpet av 182 leiligheter på Ulven i Oslo fra OBOS for 936 millioner kroner.

– Planen er å leie ut de 80 leilighetene i Sandstuveien 56 i Brattlikollen med de 49 garasjeplassene i det ordinære utleie markedet. Leilighetene vi nå har kjøpt i Brattlikollen på Nordstrand ligger bare 200 meter fra nærmeste T-banestasjon. De har solrikt og fin beliggenhet, sier Baard Schumann.

Han har stor tro på vekst i utleiemarkedet for leiligheter og boliger i Oslo i de neste årene.

Sandstuveien 56 i Brattlikollen får nye utleieleiligheter.
Sandstuveien 56 i Brattlikollen får nye utleieleiligheter.

– Det profesjonelle leiemarkedet for kvalitetsboliger vil vokse i årene fremover, sier Schumann.

Blant investorene som har gått inn i selskapet, er Oslo Pensjonsforsikring, Baumann familien, Wenaas Kapital og Eidissen Consult. I forbindelse med transaksjonen vil det bli gjennomført en emisjon mot eksisterende aksjonærer i selskapet. Selger vil også bli med på emisjonen. Selger er S56 Bolig 2 AS, et selskap som er eid av Jon Strand, Lasse Røsnes og Morten Astrup, som alle var med på oppstarten av Neptune Properties som ble solgt til Profier.

– Vi ønsker å være med Quality Living Residential videre fordi vi tror på utleiemarkedet i Oslo. Videre ser vi at selskapet allerede har en god portefølje under opparbeidelse, sier Jon Strand i en kommentar. Strand og Røsnes har blant annet vært sentral i oppbygningen av Neptune Properties som har vært en av de største utbyggerne i Oslo og som ble solgt til Bjørn Rune Gjelstens Profier Gruppen i fjor. Morten Astrup er investor innen finans og eiendom.

Powered by Labrador CMS