Interaktive 3D-plantegninger er det nyeste verktøyet i boligsalg

Boligkjøpere står overfor en av livets største beslutninger. Nå har wec360° lansert interaktive 3D-plantegninger, en teknologi som bidrar til å gjøre boligkjøpere mer inspirerte, tryggere og klare til å ta neste skritt mot boligkjøpet.

For en brøkdel av kostnaden sammenlignet med alternative løsninger på markedet, skaper interaktive 3D-plantegninger en helhetlig opplevelse av det det fremtidige hjemmet. wec360°’s løsning er basert på webGL-teknologi, en ny standard for interaktiv grafikk på nettet.

wec360° har utviklet en komplett online plattform for boligpresentasjon, der webGL er i sentrum. Med denne teknologien hjelper wec360° bedrifter i bygg- og eiendomsbransjen med å markedsføre prosjektene rimeligere og mer effektivt enn noen gang:

“Denne teknologien muliggjør presentasjon av boliger på en helt ny måte. Vi ønsket å utvikle en løsning som alle har råd til, og som samtidig er omfattende nok til å vise alle boligene i prosjektet. Samtidig må den være både inspirerende og av meget høy kvalitet. Mange av våre kunder vil si at vi virkelig har lyktes med våre interaktive 3D-plantegninger", sier Mattias von Corswant, markedssjef for wec360°.

Med interaktive 3D-plantegninger kan boligkjøperen studere det fremtidige hjemmet fra sofaen. Gjennom å bevege seg rundt i plantegningen får man meget godt oversikt og forståelse av både helheten og detaljene. Med den innebygde målefunksjonen kan man enkelt finne ut ethvert mål, som for eksempel hvor stor tv det er plass til og hvorvidt det er mulighet for å ta med seg møbler man har, og som man er glad i.

Løsningen fungerer på alle typer enheter, direkte i nettleseren. Teknologien gir også unike muligheter for distribusjon på nettet, da den enkelt kan legges på nettsider, markedsplasser, influenser feeds og mer.

Powered by Labrador CMS