Karriere:

KLAR FOR EIENDOMSKJØP: Idar Bjørdal skal bygge opp en eiendomsportefølje i det nye fondet til DNB.
KLAR FOR EIENDOMSKJØP: Idar Bjørdal skal bygge opp en eiendomsportefølje i det nye fondet til DNB.

Idar Bjørdal kommer «hjem» til DNB

Nå skal han lede det det nye fondet DNB Eiendomsfond Core Plus, som allerede har fått inn tegninger på over en halv milliard kroner.

Publisert

Den tidligere transaksjonsmegleren i DNB Næringsmegling sluttet i 2019 for å bli investeringssjef i Selvaag Bolig. Da hadde han vært 14 år i DNB Næringsmegling. Nå kommer han hjem til DNB igjen etter nesten tre år i Selvaag Bolig og blir fondsansvarlig for det nye eiendomsfondet til DNB Næringseiendom, DNB Eiendomsfond Core Plus.

Fondet, som er et Core Plus-navn, skal ha moderat belåning og vil skal investere i andre eiendomsfond, syndikater og eiendommer. Fondet skal ha noe høyere forventet avkastning enn DNB Scandinavian Property Fond, som er et Core fond. Adm. direktør Gro Boge i DNB Næringseiendom uttalte til Estate Nyheter i slutten av november at planen for fondet er å bygge en bred og veldiversifisert portefølje, hovedsakelig i Norden.

– Vi er glade for å få Idar med på laget, og ser frem til et godt samarbeid for å utvikle et spennende eiendomsprodukt til glede for investorene, sier Gro Boge.

Idar Bjørdal erstatter Terje Ulriksen, som ifølge Boge har gjort en strålende jobb som fondsansvarlig under etableringen av fondet.

Powered by Labrador CMS