BURSDAGSFESTIVAL: En av høydepunktene Henning Lauridsen ser frem til er å arrangere fest sammen med familien til søsteren på sommerstedet på Nesodden.

I feriemodus med Henning Lauridsen

Estate Nyheter tar sommerpraten med administrerende direktør i Eiendom Norge, Henning Lauridsen.

Publisert Sist oppdatert

– Hva gjør du i sommer?

– Sommerferien starter med et skudd med 8 dager i New York. Har vært her et utall ganger opp gjennom årene, men aldri midt på sommeren. Byvandring, morsomme spisesteder, utflukt til Montauk på Long Island og et møte med punkens gudmor Patti Smith har vært blant høydepunktene.

INGEN EKTE SOMMER UTEN SYKKEL: Her steiler Lauridsen av glede da han når toppen av det 5.369 meter høye Khardung La-passet i Nord-India sammen med sine venner Jane og Espen.

Del to av ferien blir på sommerstedet vårt på Flaskebekk på Nesodden, der vi kommer til å være frem til forberedelsene til pressekonferansen om boligprisene i juni starter 1. august. Første helg i august blir det sykkeltur fra Kiel i Tyskland til Fredrikshavn i Danmark via den 4.000 år gamle Hærvejen som følger «ryggen» av og vannskillet på Jylland.

– Hva er favorittisen? Og hvor mange kommer du til å spise?

Favorittisen er softis fra kiosken på Nesset i bunnen av Bunnefjorden. På varme sommerdager pleier køene å være enormt lange, men er man heldig og treffer en lomme blir det softis. På en normal sommersesong spiser jeg fire.

– Hva er feriens høydepunkt?

– Feriens høydepunkt blir mest sannsynlig bursdagsfestivalen vi arrangerer på Nesodden i andre halvpart av juli sammen med familien til søsteren min. Fem av åtte i våre to familier har bursdag i løpet av sommeren og vi pleier å feire det med brask og bram på en to-dagers bursdagsfestival. Det er alltid morsomt.

– Hvordan blir eiendomsmarkedet i høst?

– Eiendomsmarkedet i høst blir mest sannsynlig både preget av at renten stiger og at det er for få boliger i Oslo. Markedet fungerer godt og omsetningsvolumet fortsetter på de høye nivåene vi har sett i første halvår. Boligprisene ved utgangen av året kommer til å være litt lavere enn de er nå. I leiemarkedet blir det imidlertid trang. Prisene stiger kraftig i pressområdene og studentene kommer til å slite mer enn vanlig med å finne seg bolig i Oslo.

Hør Henning Lauridsen i podcasten Bak fasaden med DJ & Rønne her:

Powered by Labrador CMS