STØRRE ANSVAR: Anja Grindheim får en større rolle i Axer Eiendom.

Hun blir sjef for næringsporteføljen til Axer Eiendom

Anja Grindheim tar over som ny leder for Næring for Axer Eiendom.

Publisert

Hun har tidligere hatt rollen som ettermarkedsansvarlig for Østlandet i selskapet, og tar nå på seg en enda større rolle som leder for selskapets næringsportefølje i tillegg til sine oppgaver som ettermarkedsansvarlig for Østlandet.

Axer Eiendom forvalter en rekke eiendommer med ulike virksomheter som butikk, kontor restauranter og forretning på hhv Vestlandet og Østlandet. I sin nye rolle vil Grindheim være ansvarlig selskapets portefølje med næringseiendommer, herunder sørge for utleie, forvaltning samt å videreføre og forbedre samarbeidet med selskapets leietakere.

– Jeg har lenge hatt interesse for arbeidsflyten med våre profesjonelle aktører, og ser frem til å utvikle porteføljen og det gode samarbeidet med våre leietakere. Jeg trives svært godt i Axer, som et ambisiøst selskap som satser på egne ansatte og gir de riktige mulighetene til de som ønsker, suer Grindheim.

Ole Halvor Svenkerud, administrerende direktør i Axer, er glad for at Anja har tatt på seg ansvaret for næring i tillegg til hennes oppgaver på ettermarked.

– Anja er både dedikert og ansvarsfull, og har gjort en utmerket jobb i sin tid hos oss. Vi har stor tillit til at hun vil lede vår næringsavdeling på en god måte, sier Svenkerud.

Powered by Labrador CMS