FUTURE BUILT: Kristian Augusts gate 23 i Oslo.
FUTURE BUILT: Kristian Augusts gate 23 i Oslo.

Höegh Eiendom velger Seltor

Seltor har signert totalentreprise for rehabilitering av Kristian Augusts gate 23 i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Prosjektet omfatter rehabilitering av ca 7000 kvadratmeter. Foreløpige beregninger viser at Future Built-prosjektet kan gi en reduksjon på 1500 tonn Co2-ekvivalenter. Kontraktssummen er ca 180 millioner kroner eks mva.

Bygget skal ferdigstilles ultimo 2021.

- Vi er veldig fornøyde med å få på plass entreprisen med Seltor, som har vist et stort engasjement for denne ambisiøse rehabiliteringen, sier Atle Sundby, prosjektdirektør i Höegh Eiendom.

- Det blir spennende å samarbeide i dette prosjektet hvor vi har et spesielt fokus på bærekraft og ombruk. Vi håper dette Futurebuilt-prosjektet kan bli en læringsarena for oss begge. Eiendomsbransjen må bli flinkere på gjenbruk og våre erfaringer fra dette prosjektet skal vi bruke i nye prosjekter i årene som kommer, sier Sundby.

- Høegh Eiendom har gitt oss stor tillit i dette prosjektet hvor bærekraft er satt klart og tydelig på agendaen fra dag en i samspillfasen. Dette viser at miljøbevissthet og lønnsomhet kan ivaretas samtidig, sier Stian Råmunddal, administrerende direktør i Seltor Gruppen.

Sparer 1500 tonn CO2