SAMARBEID: Kim A. Smith‐Syvertsen i Newsec og Kjetil H. Krutnes i Hav Eiendom.

Newsec skal drifte porteføljen til til Hav Eiendom

Det kommunale eiendomsforetaket er særlig fornøyd med at Newsec drar synergier fra sitt team i Tjuvholmen Drift.

Publisert

Hav Eiendom og Newsec Property Asset Management inngår en samarbeidsavtale om drift og forvaltning av eiendomsporteføljen i Oslo. Newsec skal også levere rådgivningstjenester innen brann, energi og ESG ifølge en pressemelding.

– Vi er glade for å samarbeide med en aktør som har et tydelig samfunnsoppdrag og høye ambisjoner for bærekraft. Hav Eiendom har påtatt seg oppdraget med å utvikle en bærekraftig fjordby som skaper verdier for hovedstaden, havnen og samfunnet generelt. Dette er i tråd med vår visjon om å ha en positiv innvirkning på både bygg og omgivelser, sier forvaltningsdirektør Kim A. Smith-Syvertsen i Newsec.

Hav Eiendom har nylig undertegnet bransjens 20 strakstiltak for utbyggere og byggeiere. Samarbeidet med Newsec vil bidra til at de kan levere på sine forpliktelser til Grønn Byggallianse og Norsk Eiendom, gjennom profesjonell eiendomsforvaltning og målrettet rådgivning. Hav Eiendom og Newsec forventer å styrke hverandre innenfor ESG der partene har utfyllende kompetanse.

– Våre kunder i fjordbyen stiller høye krav. Newsec har verdifull kompetanse til å drifte eiendom med et marked og publikum som forventer godt byliv, sier markedsdirektør Kjetil H. Krutnes i Hav Eiendom.

Powered by Labrador CMS