KONTRAKTER: Consto får hendene fulle i lang tid fremover.
KONTRAKTER: Consto får hendene fulle i lang tid fremover.

Har signert for flere milliarder

Samtidig som Norge innførte koronatiltak forhandlet og signerte konsernet kontrakter forover 3,3 milliarder kroner.

Publisert Sist oppdatert

Consto har skrevet kontrakter så blekket spruter den seneste tiden. Nå skal de bygge næringsbygg, leilighetsbygg, sykehus, skoler og idrettshall i Norge og Sverige.

– Dette er svært gledelig, særlig i en tid preget av usikkerhet og uro. Også vi er påvirket av korona og har innført strenge smitteverntiltak på alle våre byggeplasser og kontorer, sier administrerende direktør i Consto, Hans Kristian Seterlund i en pressemelding.

LES OGSÅ: Brasileventyret brast

– Vi opplever at organisasjonen står samlet og det har vært jobbet godt i Consto. Alle prosjektene våre har vært i full drift, og samtidig har vi altså landet flere nye kontrakter. Å få så mange oppdrag i denne tiden gir trygghet, påpeker han.

Dette er noen av prosjektene Consto skal bygge

Nytt forretningsbygg på 3.750 kvadratmeter for Sulland Eiendom i en totalentreprise på 65,5 millioner kroner. Oppstart blir i mai, byggetid er satt til 11 måneder.

LES OGSÅ: På evig tomtejakt

Moafjæra i Levanger for Berg Eiendom – et kombinert næring- og leilighetsbygg på ca. 6.000 kvadratmeter. Bygget får parkeringskjeller, næringslokaler i de tre første etasjene og ytterligere tre etasjer med totalt 25 boliger.

Et næringsbygg på Voss for Bane NOR Eiendom. Totalt 11.700 kvadratmeter til i overkant av 220 millioner kroner. Byggestart går i juni 2020, ferdigstillelse desember 2021.

LES OGSÅ: Har snart solgt rekkehus for 220 mill

Nytt sykehus i Hammerfest på 33.000 kvadratmeter, for 1,4 milliarder kroner. Dette er den største enkeltkontrakten til Consto noensinne.

En barne- og ungdomsskole i Surnadal til 140 millioner kroner.

LES OGSÅ: Vil kvitte seg med herskapshusene 

Bygge Straumsnes flerbrukshall i Tingvoll kommune 40 millioner kroner. Utvide Sylte skole i Hustadvika kommune for samme pris.

I tillegg til disse har Consto signert kontrakter for over en milliard norske kroner i Sverige. Der er det snakk om 900 leiligheter og 360 parkeringsplasser i Karlstad for Magnolia Bostad. I Västerås i Västmansland skal de bygge to leilighetsbygg for Lansa Fastigheter.

LES OGSÅ: Nå er det viktig med tempo