Aktuelt:

I GANG: Posthallen Drinkhub er nå i gang med ti barer under samme tak.
I GANG: Posthallen Drinkhub er nå i gang med ti barer under samme tak.

Har åpnet ti barer i Posthallen

Bare to måneder etter at hotellet Revier åpnet, med en hel førsteetasje med restauranter og barer, har Posthallen åpnet med ti barer under ett tak.

Publisert

Aktørene i Kvadraturen fortsetter å åpne utesteder som skal bidra til at Kvadraturen blir en levende bydel også etter at kontorarbeidstiden er over. I mars 2021 åpnet Telegrafen dørene, med en kombiner utelivs- og konferansearena som huser barer og spisesteder. Og for bare to måneder siden åpnet Revier Hotell i Kongens gate 5. Revier er en kombinasjon av et boutique- og apartmentshotell, med spesielt fokus på publikumsrettede tilbud som skal tiltrekke seg gjester fra hele byen, ikke bare de tradisjonelle overnattingsgjestene.

Nå trår Posthallen til med åpning av hele ti barer under samme tak i Posthallen Drinkhub.

– Posthallen er en unik sammensetning av konsepter og talenter fra Oslos barmiljø, der gjester kan komme innom og finne litt av hvert og bestille fra hvilken bar de ønsker. Vi tilbyr også mat fra tre ulike restauranter i et historisk bygg, sier eier Alexander Breivik, som sammen med Erkan Yelkenci står bak konseptet.

De åpner seks cocktail-barer, tre vinbarer og en ølbar, som alle får plass under det 12 meter høye taket i den historiske bygningen i Oslo sentrum.

Posthallen var det opprinnelige hovedpostkontoret i Norge og bygget med adresse i Prinsens gate er vernet. I oppbyggingen av den nye barhallen er det lagt vekt på å beholde historikken.

– Vi har bygget rundt det gamle og hentet inn mange av de historiske referansene. I midten der de hadde ekspedisjonskasser før, er det nå blomsterkasser i samme farge. Vi refererer til det opprinnelige taket i de aller fleste materialvalgene. Fargevalg og interiørdesign er i tråd med historikken og den opprinnelige art deco-stilen. Vi har også lekt med formspråket med buene rundt om i huset og har tatt det videre i design og møbler, sier Breivik.

Powered by Labrador CMS