SJEF: Hans Jørgen Lundby er ny toppleder i Betonmast Eiendom.
SJEF: Hans Jørgen Lundby er ny toppleder i Betonmast Eiendom.

Hans Jørgen Lundby til topps i Betonmast Eiendom

Han tiltrer stillingen som administrerende direktør 1. juni.

Publisert

Hans Jørgen Lundby blir ny administrerende direktør og etterfølger dermed Øyvind Moen som nylig gikk over i ny stilling utenfor selskapet.

Lundby har også tidligere vært administrerende direktør i Betonmast Eiendom, men har de seneste årene jobbet som finansdirektør i selskapet.

– Hans Jørgen kjenner selskapet godt etter mange års tjeneste, og var det naturlige valget til å etterfølge Øyvind. Jeg er derfor svært glad for at han valgte å takke ja, og dermed ta fatt på sin andre periode som leder av selskapet, sier konsernsjef Peter Sandrup i en pressemelding.

Betonmast Eiendom utvikler og gjennomfører eiendomsprosjekter i Norge og Sverige, hovedsakelig innenfor bolig og næringsbygg. I tillegg eier selskapet flere utviklingseiendommer.

– Utviklingsaktiviteten i Betonmast Eiendom høy. I fjor inngikk vi en avtale om å bygge ut et 175 mål stort område i Nittedal sentrum – et prosjekt som potensielt vil utgjøre en stor andel av vår virksomhet i årene som kommer. På nyåret 2023 inngikk vi sammen med Gjøvik og Omegn Boligbyggelag en intensjonsavtale om utvikling av en større tomt i Storgata i Gjøvik. Sammen med andre pågående prosjekter som Veum Hageby i Fredrikstad og byggetrinn fem på Klosterøya, danner disse prosjektene et godt grunnlag for oss, sier Hans Jørgen Lundby.

Powered by Labrador CMS