Karriere:

NY SWECO-SJEF: Rasmus Nord.
NY SWECO-SJEF: Rasmus Nord.

Han blir ny sjef i Sweco Norge

Rasmus Nord tar over som ny adm. direktør for Sweco Norge AS etter Grete Aspelund.

Publisert Sist oppdatert

Rasmus Nord tar over sjefsjobben fra den 15. august.

– Å lede Sweco er en stor og viktig oppgave, som jeg ser frem til med stor ydmykhet og glede. Behovet for hurtig bærekraftig omstilling av samfunnet gjør at vår kompetanse er viktigere enn noensinne. Jeg vet hva Sweco står for, og har sterk tro på at Sweco-modellen, der våre 2.000 dyktige kolleger har påvirkningskraft til å drive frem de beste løsningene for kunden og for samfunnet. Her er det fortsatt potensial og muligheter, og jeg er veldig motivert til å ta fatt på oppgaven sammen med alle de dyktige medarbeiderne i Sweco, sier Rasmus Nord.

Han har jobbet i Sweco i 15 år og er utdannet sivilingeniør. Nord har jobbet som rådgiver innen akustikk, gruppeleder og avdelingsleder før han i 2018 ble utnevnt til divisjonsdirektør for Bygg.

– Jeg er glad for å kunne utnevne Rasmus Nord som ny adm. direktør for Sweco Norge og samtidig ønske ham velkommen til ledergruppen i Sweco Group. Rasmus’ lederevner og dype forståelse for Swecos virksomhet vil være viktig for Sweco fremover. Jeg vil samtidig ønske å takke Grete Aspelund, som gjennom de seks siste årene har ledet Sweco Norge til den solide markedsposisjonen som selskapet har i dag, sier Åsa Bergman, konsernsjef i Sweco Group.

Powered by Labrador CMS