TIL AXER EIENDOM: Andreas Simonsen forlater Fredensborg Fritid og blir ny CFO i Axer Eiendom.

Han blir ny CFO i Axer Eiendom

Andreas Simonsen forlater Fredensborg Fritid og blir ny CFO i Axer Eiendom.

Publisert

Simonsen har vært CFO i Fredensborg Fritid de siste fem årene og har også 12 års erfaring fra bank- og finanssektoren. Han har også vært med på å grunnlegge Norse Securities i 2008, hvor han var partner i 10 år.

– Jeg har hatt fem fantastiske år i Fredensborg og gleder meg nå til å jobbe rendyrket med eiendomsutvikling innen bolig og næring. Jeg ser frem til å bli en del av et fremoverlent selskap med god track record og spennende planer for fremtiden. Jeg har virkelig tro på selskapet og tror dagens marked kan gi noen veldig spennende muligheter. dagens marked, sier Simonsen.

I tillegg til relevant kompetanse og utdanning har Simonsen lang erfaring i å drive lønnsomme prosjekter i samarbeid med finansielle og industrielle partnere, som er helt i tråd med Axer Eiendoms strategi fremover.

– Vi er utrolig glade for at Andreas Simonsen har lyst til å jobbe hos oss. Han vil passe veldig godt inn i vår kultur og blir en sterk bidragsyter til utviklingen av Axer fremover. Axer feirer 25 år i 2024, og med Simonsen på laget er vi rustet for å opprettholde full fart fremover, sier administrerende direktør Ole Halvor Svenkerud i Axer Eiendom.

Andreas Simonsen vil tiltrå sin nye stilling som CFO i løpet av første halvår 2024.

Powered by Labrador CMS