Aktuelt:

INN I STYRET: Christine Grape og Jennifer Lee Koss skal løfte styret i Møller Eiendom.

Grape og Lee Koss inn i Møller Eiendom-styret

Møller Eiendom vil ha økt fokus på bærekraft, teknologi og kunnskap om utvikling av byrom og eiendomskonsepter i styret.

Publisert Sist oppdatert

Eiendomsselskapet har derfor hentet inn Jennifer Lee Koss og Christine Grape til styret.

– Jeg er veldig glad for at Jennifer Lee Koss og Christine Grape har takket ja til å bli en del av styret i Møller Eiendom. Vi forvalter og utvikler fremtidens eiendomskonsepter med omtanke for byrom og miljø. Gjennom å få disse to med på laget utvider vi kompetansen vår og kompletterer et velfungerende styre, sier styreleder Harald Møller.

Møller Eiendom har store ambisjoner for fremtiden, og har flere byutviklingsprosjekter på gang, blant annet det gamle Deichmanske bibliotek som ble kjøpt i fjor høst. Selskapet er også opptatt av miljø og bærekraft og har gjort en rekke tiltak på eiendommene sine for å få ned klimaavtrykket.

– Møller Eiendom er et selskap med høye ambisjoner på flere områder. Et bredt sammensatt styre med ulik kompetanse og erfaringer er derfor viktig for at vi kontinuerlig utfordres og videreutvikler oss. Med våre to nye styremedlemmer er vi enda bedre posisjonert for å lykkes med målene vi har satt oss, sier administrerende direktør Andreas Jul Røsjø.

Arkitekt Christine Grape er partner og daglig leder i Grape Architects. Hun har tidligere jobbet i DARK Arkitekter, og er utdannet ved Arkitektur og designhøyskolen i Oslo. Hun er nestleder i styret for NHO Viken og Oslo, var med på stiftelsen av Norwegian Green Building Council (senere slått sammen med Grønn Byggallianse) og er engasjert i blant annet Oslo Science City og Levende Oslo.

– Mobilitet er, etter min oppfatning, den viktigste premissgiveren for all god byutvikling. Her jobber Møller Eiendom i et spennende samspill med søstervirksomheten Møller Mobility Group. Gjennom å utnytte dette samspillet, mellom nye mobilitetsløsninger og utvikling av eiendom, kan vi drive utvikling av byer hvor det er godt å bo og jobbe. Her ser jeg frem til å bidra med min kompetanse, sier Christine Grape.

Jennifer Lee Koss har internasjonal erfaring fra oppstartsselskaper, merkevarebygging, frivillige organisasjoner, kunstinstitusjoner og finans/investeringsvirksomhet. Hun er gründer av to Springbank Collective og BRIKA, og har også tidligere styreerfaring fra det canadiske eiendomsselskapet Dream som har levert flere signatur-byutviklingsprosjekter. Jennifer Lee Koss har studert ved Harvard College, Oxford University og har en MBA fra Harvard Business School.

– Jeg gleder meg til å bli med i Møller Eiendoms styre, for å utvikle bærekraftige bymiljø og bygninger som skaper fremtidsrettede bo- og arbeidsmiljø for kommende generasjoner av arbeidstakere og familier. Etter ti år innenfor eiendomsselskaper i Nord-Amerika gleder jeg meg nå til å jobbe med et av de aller beste nordiske eiendomsselskapene, sier Jennifer Lee Koss.

Powered by Labrador CMS